Пребиха възрастна жена с бухалка в Оряхово, съобщиха от прокуратурата. Води

...
Пребиха възрастна жена с бухалка в Оряхово, съобщиха от прокуратурата. Води
Коментари Харесай

Заради куче: Мъж преби възрастна жена с бухалка в Оряхово

Пребиха стара жена с бухалка  в Оряхово, оповестиха от прокуратурата.

Води се следствие разследване за причиняване на междинна телесна щета -  краткотрайно рисково за живота.  Вечерта на 1 август прокурор е бил известен за обява в обществена мрежа за осъществено насилието над старата жена.



Предприети са дейности за определяне на обстоятелствата за осъщественото действие посредством условие на информация от ОД на МВР-Враца. След постъпването на материалите от полицията в Районна прокуратура преписката е била разпределена на наблюдаващ прокурор за предприемане на незабавни дейности.

Установено е, че в дом на ул. „ Климент Охридски “ е била нападната 66-годишната жена. Бил ѝ е нанесен удар с бухалка в главата . Прокурор е дал инструкции за осъществяване на оглед на местопроизшествието, претършуване и изземване от жилището на възможния причинител на действието.

Назначени са експертизи - съдебномедицинска и психологопсихиатрични . Проведени са разпити на очевидци.  Предстои преценка на събраните доказателства по делото с оглед привличане на причинителя на действието в качество на обвинен и взимане на съответната най-тежка мярка по отношение на него.

По информация на пострадалата е била нападната от мъжа, който е бил неудовлетворен, че кучето ѝ излизало на улицата и можело да нападне пешеходци. Това го предизвикало да счупи стъкло в къщата на дамата и да ѝ нанесе удар по главата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР